RYANAIR VERLENGT LAAGSTEPRIJSGARANTIE TOT 30 SEPT 2008

Go down

RYANAIR VERLENGT LAAGSTEPRIJSGARANTIE TOT 30 SEPT 2008

Post by RyanAdmin on Thu 27 Mar 2008 - 16:43

RYANAIR VERLENGT LAAGSTEPRIJSGARANTIE TOT 30 SEPT 2008


MAAK HET ONS LASTIG! – WIE GOEDKOPERE TICKETS VINDT NEEMT DEEL AAN LOTING EN MAAKT KANS OP £10.000Ryanair, de enige luchtvaartmaatschappij in Europa die gegarandeerd de laagste ticketprijzen aanbiedt, heeft vandaag (27 maart) deze garantie uitgebreid naar alle boekingen tot en met 30 september. Bovendien neemt elke passagier die een terechte claim indient tussen nu en 30 september deel aan een loting waarin £10.000 in cash te winnen valt.


Geen enkele andere luchtvaartmaatschappij biedt een garantie zoals Ryanair omdat geen enkele andere maatschappij de lage tarieven van Ryanair kan evenaren. De garantie van Ryanair houdt rekening met alle vergelijkingen van vluchten vanuit de vijf Londense luchthavens. Dit betekent dat Ryanair passagiers de laagste prijzen kan garanderen vanuit de City, Gatwick, Heathrow, Luton en Stansted naar elke Europese bestemming.


In een verklaring die hij vandaag in Londen aflegde, verkondigde Peter Sherrard van Ryanair:


“We hebben er zoveel vertrouwen in dat passagiers bij de concurrentie geen lagere prijzen zullen vinden, dat we een bijkomende stimulans te bieden hebben aan elke passagier die dan toch – zeer uitzonderlijk – een lagere prijs zou weten te bemachtigen bij een andere maatschappij. Iedereen die door een terechte claim vanaf nu tot 30 september aanspraak maakt op onze prijsgarantie, krijgt niet alleen het verschil dubbel terugbetaald, maar doet ook nog eens mee met een loting waarmee £10.000 in contant te winnen is.”


“Om de uitbreiding van de onklopbare prijsgarantie van Ryanair te vieren, verkopen we via onze website www.ryanair.com 3 miljoen enkele tickets tegen €10 voor vluchten in april, mei en juni. We raden passagiers aan om vandaag te boeken omdat Ryanairs laagste tarieven gewoon onklopbaar zijn. Dat is gegarandeerd!”


*Zie www.ryanair.com voor details in verband met de prijsgarantie van Ryanair.
avatar
RyanAdmin
FR Admin
FR Admin

Number of posts : 360
Location : The Netherlands (nearest FR airports: NRN and EIN)
Registration date : 2007-09-06

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum