RYANAIR GARANDEERT: 'NOOIT EEN BRANDSTOFTOESLAG'

Go down

RYANAIR GARANDEERT: 'NOOIT EEN BRANDSTOFTOESLAG'

Post by RyanAdmin on Wed 23 Apr 2008 - 9:22

RYANAIR GARANDEERT NOOIT EEN BRANDSTOFTOESLAG TERWIJL AirFrance EN KLM PASSAGIERS UITKNIJPEN MET RESPECTIEVELIJK €91 EN €98 BRANDSTOFTOESLAG


Ryanair, Europa’s grootste low fares airline, heeft vandaag opnieuw haar garantie van “nooit een brandstoftoeslag” herbevestigd op een moment dat Air France en KLM opnieuw hun overdreven brandstoftoeslagen met €10 verhogen tot respectievelijk €91 en €98 voor een enkele reis. AF en KLM kopen brandstof in tegen tarieven die $40 lager liggen dan de huidige marktprijs en voor 2008/2009 is 75% van de brandstof gehedged tegen een tarief van $74 per barrel. Dus met de nieuwe toeslagen van vandaag worden AF en KLM passagiers extra afgezet.

Ryanair’s Wilhelm Hamilton verklaarde hierover vandaag:

"Alleen de brandstoftoeslag van AF en KLM is al dubbel zo hoog als het gemiddelde tarief van Ryanair van €44. Terwijl AF en KLM door blijven gaan met het uitknijpen van hun passagiers met onrechtvaardige brandstoftoeslagen, blijft Ryanair de enige maatschappij die haar passagiers de garantie geeft nooit een brandstoftoeslag te heffen. Zelfs als de olieprijs stijgt tot $200 per barrel!”

“Ryanair geeft vandaag 100.000 tickets weg vanaf €10 inclusief belasting en kosten. We raden passagiers aan om zo spoedig mogelijk naar www.ryanair.com. Bovendien komt ieder ticket met een “geen brandstoftoeslag ooit” garantie.”
avatar
RyanAdmin
FR Admin
FR Admin

Number of posts : 360
Location : The Netherlands (nearest FR airports: NRN and EIN)
Registration date : 2007-09-06

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum