BAGAGETARIEVEN GAAN OMHOOG VOOR MINDER CHECK-IN BAGAGE

Go down

BAGAGETARIEVEN GAAN OMHOOG VOOR MINDER CHECK-IN BAGAGE

Post by RyanAdmin on Wed 30 Apr 2008 - 0:17

BAGAGETARIEVEN GAAN OMHOOG VOOR MINDER CHECK-IN BAGAGE

Ryanair, Europa’s grootste low fares airline, heeft vandaag bekend gemaakt dat het doorgaat met haar streven om zoveel mogelijk passagiers online te laten inchecken door de kosten voor het inchecken van bagage en passagiers op de luchthaven met ingang van 5 mei te verhogen. Vanaf deze datum zal het tarief voor check-in bagage stijgen van €9 tot €10 en zal de check-in op de luchthaven stijgen van €4 tot €5. Ryanair moedigt haar passagiers aan om deze kosten te omzeilen en gebruik te maken van de gratis 10 kilo handbagage en online in te checken.


Passagiers die in de komende week hun vlucht boeken (voor 5 mei) ontlopen deze tariefsverhogingen.


Bij het bekend maken van deze tariefsverhoging zei Peter Sherrard:


“Momenteel ontwijkt al 40% van de Ryanair passagiers de wachtrijen voor zowel de check-in als boarding door gebruik te maken van onze gratis online check-in. Deze tariefsverhogingen zullen ervoor zorgen dat minder bagage zal worden ingecheckt en dat meer passagiers gebruik zullen maken van de online check-in mogelijkheden.”


“Online check-in is sneller, efficiënter en kost Ryanair minder. Er is geen twijfel over mogelijk dat dit de toekomst is voor vliegreizen. Wij zullen door blijven gaan met het verhogen van de bagagetarieven totdat 50% van onze passagiers online incheckt, waardoor wij besparingen op check-in en handling kunnen realiseren die we vervolgens aan onze passagiers teruggeven met de garantie van Europa’s laagste tarieven.”


“Ryanair zal door blijven gaan met het terugdringen van de reiskosten door haar gemiddelde tarief (inclusief bagage en check-in opbrengsten) in 2008 te verlagen met de garantie van het laagste tarief op iedere route.”
avatar
RyanAdmin
FR Admin
FR Admin

Number of posts : 360
Location : The Netherlands (nearest FR airports: NRN and EIN)
Registration date : 2007-09-06

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum